XXXII: Sida vid sida [ II ]

Söndag 11 augusti 2024 kl 10.00.

Göran Segeholm
Göran Segeholm

Det är snart två år sedan vi höll seminariet Sida vid sida, men det var så roligt och givande att det är dags för en repris.

Precis som förra gången vill jag gärna ha bilder från dig. De ska vara i kvadratiskt format och minst 2000 pixlar höga/breda. Eftersom bilderna ska paras ihop med andra bilder så är det bra om de upplevs som relativt enkla. Färg eller svartvitt spelar ingen roll. Du får lämna in upp till fyra bilder inför övningen, och deadline är fredagen den 9 augusti. Lördag den 10 augusti får du via mejl en länk till samtliga bilder, så att du kan börja bilda dig en uppfattning om materialet.

Uppdatering 10/8

Nu är inlämningstiden slut, och vi har fått in 74 bilder som letar efter en partner. Länken till de bilderna hittar du längre ner på denna sida (om du är inloggad som silver- eller guldmedlem).

Jag har också öppnat en inlämningslänk där jag bjuder in alla att dela med sig av diptyker skapade med hjälp av bilderna som är inlämnade. Du gör alltså en ny bild som är en diptyk i sig. Du kan göra montaget i ett bildbehandlingsprogram som Photoshop, eller lägga bilderna intill varandra i ett presentationsprogram som Powerpoint eller Keynote och exportera bilden (eller ta en skärmdump).

Uppdatering 13/8

Nu finns inspelningen att se för inloggade silver- och guldmedlemmar. Skrolla neråt så hittar du den.

Bildspråkets seminarier är öppna för alla silver- och guldmedlemmar. När du är inloggad som silver- eller guldmedlem hittar du nödvändiga länkar här nedan.

Innehållet nedan endast för Silver and Guld tiers

Prenumerera

Har du redan ett konto? Logga in