Hannah Goldstein. Foto: Göran Segeholm, 2015.

🎙️ 103: Girls, keep your clothes on

Med Hannah Goldstein och Göran Segeholm. Om Hannahs förhållande till Francesca Woodman, om att bli äldre och vilja ställa ut, om att känna att det är ”jag mot världen”, om hur mycket vi älskar Mia Engbergs film Belleville Baby och om att vilja ha framgång eller inte. Bildradion är tillbaka.

Göran Segeholm
Göran Segeholm

Kommentarer

stephan a
6 september, 2015 kl. 19:37
Ja, det var fan på tiden. ;-)
Och om din uppladdningstakt fortsätter vara ett program per halvår eller något ditåt så behöver du nog inte bekymra dig om en publiksiffra på +5000.
Hur som, roligt att du är tillbaka och låt inte Fotosidan Pådden ta för mycket plats från Bildradion i fortsättningen. Vad tror du förresten chansen är att få höra dig intervjua Lennart Nilsson i någon av dina påddar? Gärna innan det blir försent.


Martin
10 september, 2015 kl. 17:40
Tack för att ni är tillbaka! Bildradion är ett bra namn ur många synvinklar och igenkänningsfaktorn är ofta stor. Göran du är suverän på att med dina liknelser sätta Bilder i huvudet på mig. Älskar då du, som i detta avsnitt, med inlevelse broderar ut små historier som ”Reseguiden” eller ”att göra slut med stock-fotografen”.


Dennis Bjerkhög
14 september, 2015 kl. 17:10
Tack för att ni kommer ut lite då o då. värt varje sekund av väntan
Jag blir lika glad varje gång jag får höra dig och Hanna så fantastiska.
Ursäkta min svordom men detta är den bästa jävla podden!!!!


Göran Segeholm
14 september, 2015 kl. 18:34
Jag blir så glad av era fina kommentarer.
Stephan, du skulle bli förvånad. Senaste trettio dagarna hade vi över 2000 lyssningar, och då hade det inte kommit ut något avsnitt sedan i april (var det väl?).
Men Bildradion satsar på kvalitetslyssnare, som ni. Var och en av er är värd hundratals kvantitetslyssnare, det ska ni veta.


Kristina L
29 oktober, 2015 kl. 18:36
Jag saknar Bildradion och längtar efter ett nytt avsnitt. Har du planerat att publicera något avsnitt som vi kan njuta av i höstmörkret?


Petter
11 februari, 2016 kl. 19:35
Hej hopp!
Under en tid så trodde jag att bildradion och fotosidan poddradio var samma sak, men jävlar vad fel jag hade. Båda intressanta men bildradion är ju bara så BRA! Lite sen in i game-et men det finns ju en del poddar att gå igenom. Men hoppas likväl på nya, du och hanna är BÄST. Så otroligt mycket inspiration!
Kärlek


Andrea
18 januari, 2018 kl. 11:54
Någon möjlighet att det kommer nya avsnitt?


Sebastian
20 april, 2018 kl. 08:53
Hej hej,
Jag tycker bildradion är grymt bra och vill höra nya avsnitt!

Bildradion